Tourspillet 2024

Spil nu

Der er nu 56.687 hold med i spillet.

Et spil baseret på virkelige sportsresultater.

Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra 29. juni til 22. juli

Spil med dine venner og andre fans.

Der er nu 56.687 hold med i spillet.

Det er nemt at komme i gang...

Stil et hold af dine egne stjerner og talenter - du bestemmer.

Udfordre dine venner i en miniliga og se hvem der er bedst.

Dit hold stiger og falder i værdi afhængigt af de virkelige præstationer af dine spillere/ryttere.

 • Managerpoint og udmærkelser

  Guldhold som klarer det godt i spillet modtager managerpoint og udmærkelser. Må gerne bruges til at håne vennerne!

 • Spil mod dine venner

  Spil mod dine venner i en pulje eller cup og se hvem der er den bedste manager.

 • Præmier

  Vi har en række præmier til de managers der opnår den bedste placering. Læs mere

 • Spændende pointsystem

  Vi har lavet et spændende pointsystem, der gør det endnu sjovere at følge med i sporten. Læs mere

 • Detaljeret statistik

  Deltaljeret statistik både på spillernes præstationer i den virkelige verden og på dit managerhold.

Jeg har flere gange købt managerhold på sitet, og har altid fået glimrende service. Absolut mit yndlingsted på nettet at spille managerspil :) Lyngvej

Flere end 900.000 managers!

Danske Spil TV2 VG Sportsbox

900.000 managere har oprettet flere en 2.800.000 hold på Holdet.dk og dets netværk.

Sikker betaling

Dankort eDankort MasterCard Maestro Visa Visa Electron Diners Club

Godkendt!

Spillemyndigheden

Holdet.dk og dets netværk er godkendt af Spillemyndigheden.

Tourspillet 2024


Tour de France er verdens største cykelløb. Touren 2024 starter i Firenze lørdag den 29. juni, og det bliver samtidig startskuddet for sommerens sjoveste cykel managerspil - Tourspillet 2024. Firenze ligger i Toscana som har stolte traditioner for cykelsport, og Tour de France feltet ligger ud med nogle bakkede etaper.

Hvis vi tager de rød-hvide briller på, så krydser vi fingre for at den dobbelte Tour-vinder. Jonas Vingegaard bliver klar til at forsvare den gule trøje. De hurtige herrer Mads Pedersen, Magnus Cort og Søren Kragh Andersen er også klar til at gentage deres bedrifter som tidligere Tour de France etape-vindere.

Dog skal man ikke forvente at det bliver nemt for Jonas Vingegaard. Den suveræne vinder af Giro de Italia Tadej Pogačar har nemlig også vist forrygende form i foråret. Der er dermed er der lagt op til en ny spændende dyst mellem de to topryttere og deres utroligt stærke hold.

Tourspillet gør det meget sjovere at følge med i Tour de France. Rytterne er værdisat og du har 50 mio. til at sætte dit drømmehold. Rytterne stiger i værdi alt efter hvor godt de klarer sig på etaperne, og holdet med den største værdistigning efter sidste etape vinder spillet. I Tourspillet kan du udskifte ryttere til hver runde, så analysér etaperne og find ud af hvilke ryttere der kan klare sig godt i de forskellige terræner. På den måde kan du slå dine venner og vise dig som den største ekspert!

Hvem der har de bedste ben og løber af med Tour-sejren, og hvilken manager som vinder Tourspillet 2024, finder vi ud af søndag den 21. juli, når sidste etape er kørt, og rytterne lader sig hylde i Nice.

8 ryttere, 21 etaper og 22 hold


For at spille med i Holdet.dk’s Tourspil kræver det blot fem minutter at oprette et hold, men et godt kendskab til cykling er en fordel. Med et budget på 50 mio. skal du vælge et hold bestående af 8 ryttere. De 21 Tour de France etaper byder dog både på flade afslutninger og udmarvende bjerge, og da du maksimalt må vælge 2 ryttere per hold, så er det godt, at man kan skifte ud mellem etaperne. Desuden vælger du en kaptajn, som får dobbelt vækst. Se hele pointsystemet her.

Hvis du vil deltage om præmierne i spillet skal du oprettet et Guld+ hold som koster kr. 99,- pr. hold. Et Guld-hold uden præmiedeltagelse, men hvor du får ubegrænsede udskiftninger, koster kr. 89,- inden spilstart - og kr. 109,- efter Tour de France er gået i gang. Du kan også vælge at spille Tour Manager, som er Tour de France spillet helt uden udskiftninger.

Et spil baseret på virkelige sportsresultater.

Stil dit eget hold af stjerner og talenter, og led dem gennem 21 runder fra 29. juni til 22. juli

Spil med dine venner og andre fans.