Forum

Det dur sgu ikke med det der deling af suppen i 2 og lave en nedrykningsgruppe og en slutspils gruppe ... Især ikke når selv en slutspils gruppe indeholder totalt talentløse lamme jyske hold som ikke har format til noget som helst.

Det er en pinsel at se feks FCN udspille sin modstander på kryds og tværs -;og havde de spillet sig ud i bare den ene halvleg havde de jo vundet med 2 cifre!

Vorherre bevares ...

Om ikke andet burde man pille disse useriøse kampe UD af spillet her på holdet, da det jo er til grin med den vækst de sjællandske hold får når de møder skravlet fra provinsen!

Ged barberet!

RMIR63.420PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

Du skal kun tilbage til sidste runde for at se, de 2 største sjællandske hold spille uafgjort med jyske. Den ene imod det "totalt talentløse lamme jyske hold som ikke har format til noget som helst" aka "skravlet fra provinsen",

Men er det ikke netop argumentet for at dele den op. Tænker du, at kampene havde været mere lige, hvis de sjællandske guder igen skulle spille mod jyske Hvidovre? (hov vent)

GF gider da ikke det suppe pis mere i denne sæson. De smaskede fortjent FCN ud af pokalen, som er den direkte vej til Europa for GF.

Det er sgu en farlig strategi at lægge sig ned.
Større risiko for skader, dårlig form og garanteret lav selvtillid.
Passer vel egentlig Silkeborg fint, hvis AGF er vind og skæve og uden selvtillid i pokalfinalen.

Men okay, det er ikke første gang AGF har lukket 7 mål ind, så det ligger nok til den taber-klub.

ja synes da osse det var noget pjat at de ikke gad gøre lidt modstand, de kunne jo have vundet komfortabelt hvis de havde gidet løbe lidt efter bolden. Men deres prioriteter er jo at vinde UEFA Cup næste sæson, så man sparede sig self lidt til pokalfinalen.

En langt hovedpart af det kyndige danske fodboldfolk har i en omfattende videnskabelig undersøgelse konkluderet en række prioriterede forhold som kendetegner de danske klubber.

For BIFs vedkommende er følgende 3 ting fakta : BIF spiller underholdende og har opnået større resultater og popularitet end nogen anden klub. Professionelt ledet og Danmarks bedste publikum.

For AGF gælder følgende : Elendigt ledet og drevet gennem alle år. Kendt for aldrig at nå noget og kedelig fodbold hvor teknisk kunnen aldrig er prioriteret, men derimod en voldelig tilgang til spillet. Sidst men ikke mindst har deres ubegavede fanskare altid urealistiske høje forventninger til deres formåen.

Ged barberet ...

RMIR63.420PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

Nu er det ikke fordi, at jeg går op i hvilke farver, man som Köpenhamnsbo tegner i ansigtet, meeen det er da vist en indbildning, hvis man påstår at Brøndby har opnået større resultater end FcK ;D

Jeg vil ikke bruge min tid på at forsvare galehuset i Århus, men blot lægge i hi til næste sæson, hvor bolsjestriberne er tilbage

AGF har (sammen med FCK) vundet flest pokaltitler i Danmark. 9 hver.
FCK har vundet flest mesterskaber. 15 i alt.

Ved ikke rigtig hvem de der BIF er, ikke hørt om dem.

Er det noget Idræts Forening ude på vestegnen eller hvad?

Der findes næppe noget mere ynkeligt end en såkaldt agf-fan, som lefler for fck.
Føj.
Ikke underligt, at taberklubben fra Århus bliver ydmyget af fck i morgen - fansene elsker at få den for hårdt af fck åbenbart.

Spotter ingen leflen, blot opremsning af facts.

Ingen decideret ydmygelse observeret i Parken.

Respekt helt sikkert ... Og generelt skal de jyske holds succeskriterium være at det er godt hvis de slipper med et hæderligt nederlag - og at de når hjem fra udekampene tids nok til at de kan nå at malke køerne derhjemme!

RMIR63.420PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

At bruge kendskaben til manuelt arbejde som et diss er det mest tjøvenhavnske, jeg har læst i år

  1. 13 Jamen det er sådan noget vi kan ... Os inde fra salonerne!

RMIR63.420PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

;)