Forum

Forklaring på hvorfor Brumado bliver frataget sin assist til 1-0 målet i FCM - FCN?
Han står til assist på samtlige livescore sider, og han prikker den da videre igennem benene til Gustav Isaksen?

Ruuku RxJ26.695PræmievinderPræmievinderTop 1%Top 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderPræmievinderPræmievinderTop 10%
mail: magnusrenomoeller@gmail.com

Og hvorfor har Olafsson fået fjernet sin?

Nå nu begynder suppen da at ligne sig selv igen, klart med al den hype dansk fodbold er begyndt at få grundet landsholdet, at de hæderkronede jyske hold nu begynder at tage det lidt alvorligt. Afspejles tydeligt i stillingen, med FCM som sikre mestre, og herefter ser man 3 jyske hold ud af 4 sølv bejlere. At Vejle kun bankede FCN 2-0 var noget af en overraskelse, de havde chancer til 8 eller 9-0.
FCN´s unge drenge har intet at gøre i suppen, de mangler hår på brystet. Lad dem komme ned i 1.division hvor de hører hjemme.

  1. Smed... Er der nogen der stadig ser Superligaen ? Foruden dig altså? Troede du var mere til teatret :-O

John Andersen30.755Top 10%Top 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%PræmievinderValideret Konto
YNWA... Come on Liverpool <3

Drømmenes teater måske, men synes ikke rigtig der præsteres for tiden. 0-5 hmm..

Nå, så er der ikke længe til FCN drengene har nedspillet sig selv ud af rækken.
De slap med 0-2 til AaB hjemme på deres elskede kunststofbane. 4 nederlag ud af de 5 seneste kampe. Men man skal selvfølgelig tage i betragtning at det bl.a er Vejle og Silkeborg de har mødt.

Jeg synes iøvrigt det er meget flot klaret af de 3 Sjællandske superligahold, at ligge nr. 2,6 og 10 ud af 12 mulige. Bliver en befrielse når FCN stryger til Bloks, så vi snart kan få enten Nørre Snede eller Hørning op i superligaen.

Hold da kæft en oddset-bommert man er vidne til, Viborg helt oppe og give GAVEODDS 1,75 på sejr over FCN. Kører de kampagne? Må lægge boksen ASAP.