Forum

Hej Swush.

I tilfælde af at Premier League vælger at lægge én af de tidligere udsatte kampe ind f.eks. tirsdag d. 1/2, og at denne kamp tilføjes efter at runde 2 af PL-forår er startet, hvordan vil I så håndtere dette?

1) Kampen indgår i runde 2 og jeres deadline for runde 3 forbliver som den er.

2) I rykker runde 3 frem, så den starter d. 1/2, hvor at denne kamp bliver spillet (dette fordi at d. 1/2 er mellem jeres runde 2 og runde 3)

Mvh.


Godt spørgsmål. Som udgangspunkt synes jeg det er forkert at tilføje kampe efter handlen er åbnet. Folk spiller på hvert deres niveau. Men derfor kan der godt være en intern konkurrence. Vi skifter nogle gange holdet med det samme, og kommer slet ikke ind og kigger efter den er åbnet. Da der også er andre ting der kræver kærlighed her i livet.

Krogsa22.745PræmievinderTop 10%Top 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 1%PræmievinderPræmievinder
SÅ er der skipperrmix

Hej Rall og Krogsa

I det tilfælde der nævnes, hvor der tilføjes kampe d. 1. feb. efter kampstart i runde 2, så ville vi placere kampene i runde 3. Dermed ville transferdeadline for runde 3 rykke fra d. 8. til d. 1. februar.

Generelt forsøger vi at placere kampe i den mest "hensigtsmæssige" runde. Det er selvfølgelig lidt diffust, men i det nævnte tilfælde, ville det veje tungt at handel allerede var lukket.

Desværre kan vi ikke garantere, at der ikke tilføjes kampe efter der er åbnet for handel i en runde - især i disse tider. Men vi vil helst undgå at tilføje kampe efter der er lukket for handel i runden.

Mvh. Christian

Hej Christian,

Tak for svar :) !

Hej Christian

I forlængelse har jeg et spørgsmål. Watford og Burnley er tilføjet til denne runde. Hvad sker der hvis f.eks. Villa-leeds bliver tilføjet i morgen efter lukning af handel?

Bliver de tilføjet til denne runde alligevel eller næste?

I så fald de bliver tilføjet til næste? Hvordan vil det foregå? kan man købe spillerne og få deres point fra Villa-Leeds kampen?

Hej AntonLe

Burnley-Watford er lagt som den første kamp i runde 3 - dvs. det er ikke den aktuelle runde. Det giver mest mening ift. ikke at låse runde 2 fra i aften, d. 21. januar, og helt frem til d. 5. februar. Konsekvensen er så at runde 3 nu har kampstart d. 5. og ikke d. 8. februar.

Mht. hvor andre kampe eventuelt bliver placeret, så er det svært at sige. Det kommer helt an på hvilke datoer de har og hvornår disse meldes ud.

Mvh. Christian