Forum

Joshua Kimmich er officielt blevet tildelt Bayern Münchens 1-0 mål mod Fortuna Düsseldorf i sidste uge, mens Thomas Müller har fået assisten. I Bundes Manager står Pavard p.t. noteret for målet, mens Kimmich står noteret for oplægget. Det skal vel ændres?

https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/matchday/2019-2020/12/fortuna-duesseldorf-vs-fc-bayern-muenchen/liveticker
https://www.transfermarkt.com/spielbericht/index/spielbericht/3203538


Hej Magpie

Vi har nu korrigeret, så Joshua Kimmich har fået målet til 0-1 og Thomas Müller har fået assisten.

Mvh. Christian

Dame N'doye har officielt IKKE fået assisten i sidste weekend.

Skal i så ikke også rette den????

Askemayn22.445Top 10%Top 10%Top 10%Top 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%
Le Tour <3

Hej Askemayn

I Super Manager verificerer vi assists op imod Danske Spils statistik, og de har givet to assists til Dame N'Doye i kampen mod Hobro. Mht. om N'Doye har fået assisten officielt, så kommer det lidt an på hvor man kigger. På startopstilling er han også noteret for to assists.

Mvh. Christian

Det er lidt noget rod det her, hvad så med den geniale aflevering Dagba kom med i PSG 1-0 sejr forringe runde

Assist by Dagba (Paris) 22´ taget direkte fra UEFA.com

Bennedbæk226.250Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Kom så Danmark

Hej Bennedbæk

Det er kun i Super Manager vi verificerer op imod Danske Spils statistik. Andre kilder har andre assist-definitioner, og for bl.a. Champions Manager verificerer vi assists op imod ESPN. De har ikke givet assist til målet fordi bolden rettes af - og det må den altså ikke ifølge deres definition.

Vi ville helst benytte officielle assists for alle spil, og når vi ikke gør det, så er det mere af nød end af lyst. For ligaer/turneringer hvor det har vist sig, at der ikke uddeles assists efter en ensartet definition eller hvor assists ikke præsenteres på en nogenlunde struktureret facon, der finder vi andre løsninger.

Problemet med UEFA er at de ikke har en statistik-oversigt som viser assists. De nævner assists i deres kampreferater, men vores indtryk er at disse gives lidt tilfældigt og uensartet - tilsyneladende afhængigt af hvem der sidder med kampen, og altså ikke efter en generelt gældende assist-definition.

Det kan selvfølgelig være lidt forvirrende, at der gives assist efter forskellige definitioner i forskellige spil. Det har dog været en prioritet at der gives assists ensartet i løbet af (halv)sæsonen i hvert enkelt spil - mere end at der gives assists efter en ens definition på tværs af de forskellige spil.

Vi har også et lille afsnit om tildeling af mål og assists i vores FAQ.

Mvh. Christian