Forum

Hej Alle sammen

Fordi vi har verdens bedste manager-forum, så vil vi gerne invitere jer alle med til vores manager-event til Liverpool - Manchester United den 16. december på The Dubliner i København.

Alle er velkommen.

Det er på søndag fra kl. 16.00 på Strøget lige ved Storkespringvandet. Der er en lille goodiebag med Guld+ Hold, en drink i baren, 1 måned Eurosport Player abonnement samt 100 kr. Frit Spil til de første 50, så kom gerne i god tid. Vi har også et specielt Lynholdet-spil kun til dem i baren.

Det er en oplagt anledning til lige at hilse på, ønske god jul og evt. mødes med andre herinde fra forummet :)

Vi afholder også en lille lukket konkurrencer kun for jer herinde.

Men I stedet for at lave sådan en ‘ræk hånden op, hvis du har lyst’-konkurrence, så har vi beslutte at der skal lidt arbejde til for at man kan vinde :)

Vi får nemlig lejlighed for at stille Mads Junker et par spørgsmål til kampen, så vi har brug de skarpeste manager-hjerner i Danmark.

Konkurrencen går ud på, at du skal skrive et spørgsmål til Mads Junker nedenfor - og så kårer vi det bedste/skarpeste/mest nørdede spørgsmål og giver den person tre VIP billetter, så han kan hive et par venner, måske fra forummet..?:), med på pub.

Så skyd løs :)

Mvh Jens, Holdet.dk

Vi udvælger en vinder i blandt kommentarer, der er sat inden torsdag d. 13/12 kl. 16.00.

VIP billetterne giver et par drinks, en god sideplads og en burger til kampen samt selvfølgelig en goodiebag til en værdi af 350 kr.


Godt være Liverpool lige nu har en meget kort optur, MEN som alle jo ved så har der været 20 Mesterskaber til United :-)
Liverpool er vel dem der er tættest på men alligevel laaangt efter.

Mit spørgsmål til Junker er hvilken spiller i de to klubber der har vundet flest mesterskaber ?

Bennedbæk226.240Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Kom så Danmark

Fint initiativ, men må dog se at der er andre jeg hellere vi se kampen med... Go kamp, og håber det bliver spas :-)

John Andersen30.755Top 10%Top 1%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%PræmievinderValideret Konto
YNWA... Come on Liverpool <3

Spørgsmål til Hr. Junker:

Med tanke på Liverpools kommende travle program (fra d. 11 dec til 12 jan = 8 kampe)... Hvordan ville du spare spillere på bedst mulig måde den næste måneds tid?

Mikkel Berlin31.360Top 10%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%Top 10%PræmievinderTop 1%SølvbægerPræmievinderTop 1%Præmievinder
Dengang drommeholdet var i avisen, og musthaves var Abdul Sule, Mwape Miti og Oumar Barro.

Spørgsmål til kammer-at junker hvor mål ville han score hvis han røg direkte ind i Liverpools angreb i en hel premier league sæson og han kunne holde sig skadesfri?

Spørgsmål til kammer-at junker hvor `mange` mål ville han score hvis han røg direkte ind i Liverpools angreb i en hel premier league sæson og han kunne holde sig skadesfri?

Tak for spørgmålene. Vi har efter lodtrækning af de to seriøse bud (beklager Jigsaw...), fundet en vinder - og det blev Bennedbæk.

Vi skriver til dig på mail.

Og hvis der er nogen, som stadig brænder inde med et spørgsmål til Mads Junker, så er I mere end velkommen til at komme på The Dubliner på Strøget på søndag kl. 16.00.

Mvh Jens, Holdet.dk

Arghhh ... havde slet ikke set det ellers fine initiativ - men pyt, jeg får uanset ikke chancen for at hverken komme eller se den kamp - Følger stort set ikke med i del liga. Men da der stadig er åbent for begavede spørgsmål, skal jeg selvfølgelig nå at stille et kvalificeret, tænksomt og meget relevant spørgsmål:

Hvordan kan det være at visse klubber er så udpræget tilbøjelig til at tiltrække bestemte typer af mennesker??? - Man kan selvfølgelig ikke 100% generalisere, men det er jo en kendt sat at BIF fans er ekstremt dedikerede og engagerede - repræsenterer overvejende et "arbejdende" folkefærd - I gl. dage var det Frem eller Fremad Amager der havde den rolle. I modsætning hertil var B1903 fans - og AB folk i en anden kategori.

Dette som optakt til det typiske billede for PL klubber - Fans af Arsenal, Chelsea og til dels Tottenham er kultiverede og begavede mennesker - Og så er der en klub som Liverpool - og nu kommer spørgsmålet : Hvorfor er fans her af en særlig bøvet beskaffenhed?

RMIR63.270PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

"Verdens bedste managerforum"

Hahaha.... Haha.. Ha. Her er ligeså dødt som i MCH Arena på spilledage

Og var det ikke for Henrik (muligvis insideman, ingen kender hans rigtige identitet) - så var antallet af nye tråde den seneste måned nået op på.. Hvad? 2-3 stk?

Men tillykke Johnny! Giv den nu fuld blæs på Dublineren

Askemayn22.445Top 10%Top 10%Top 10%Top 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%
Le Tour <3

Arg, lodtrækning? Troede at det var det bedste spørgsmål!

Spøg til side, tillykke Benned, og god fornøjelse!

Mikkel Berlin31.360Top 10%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 10%Top 10%PræmievinderTop 1%SølvbægerPræmievinderTop 1%Præmievinder
Dengang drommeholdet var i avisen, og musthaves var Abdul Sule, Mwape Miti og Oumar Barro.

Ja, det er et fesent managerforum. Men som man kan se i en anden tråd om arrangementet søndag, hvor der blev stillet et spørgsmål til Swush, så blev der først svaret af Swush efter 3 uger.

Bemærkelsesværdigt nok samme dag, som de opretter en ny (denne) tråd om samme arrangement for at skabe ny reklame.

Engang imellem kan man være sig selv lidt for meget....

Hvis man vil have verdens bedste managerforum, så kunne det måske være fint at vise interesse for de spørgsmål, der stilles, involvere sig og svare.

Men måske står jeg alene med den holdning?

6# Først tillykke til Benned. Dernæst Swush i er til at brække sig over, hvad fanden er det for nogle forstokkede konservative, der sidder og styrer tingene inde hos jer. Mit spørgsmål var i den grad seriøst. Manden er jo tidligere målræv og tænkte at man for en gang skyld kunne stille et anderledes spørgsmål, der ikke nødvendigvis skulle formes efter en eller anden prædetermineret cookie-cutter form i den lokale syklub. Hold kæft, hvor er i træls af høre på.