Forum

Hvorfor har casteels ikke fået point for assist til KDB’s mål?


Han fik tildelt assists, som så er fjernet igen. Det er klart en fejl. Alle, selv UEFA har angivet assistent fra Casteels, så mund ikke det bliver rettet.

Der er assist til Casteels, og den var også tikket ind på ham, så hvorfor er den fjernet?

Fordi den bliver snittet videre af en forsvars spiller er mit bud desværre

Bennedbæk228.590SølvbægerPræmievinderPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Slut med Serie A og Bundesliga herfra

Den kommer ikke igen. Det der sker hver gang jeg er involveret i et spil. Det plejer dog mest at være håndbold😂 Tro mig, vi ser aldrig de point selvom UEFA har givet ham den.

De skriver jo selv følgende i forhold til assists:

Assists verificeres så vidt muligt op imod officielle statistikker. For nogle spil/ligaer verificeres assists op imod en tredjepart, som vi vurderer meget ensartet overholder deres assist-definition.

Vi forbeholder os dog ret til at korrigere assists i tilfælde af uomtvistelige fejltildelinger/mangler. Det skal forstås sådan, at der skal være tale om en åbenlys fejl eller mangel, for at vi går imod. Dvs. vi holder os til udgangspunktet, med mindre der er klart bevis for at omstøde.

Det ligner den bliver headet videre af en rumæner, så tror det er korrekt, at der ikke er assist 👍

Ja, men allerede nu har de taget beslutningen om at gå imod alle andre:-) Sådan er de. Det er det samme i håndbold. Spændende hvor mange af dem der har Casteels selv. Nok ca. 0

Jeg har Casteels det helt perfekt :D

Det ligner da ikke at den bliver snittet videre overhovedet. Det er en ren assist fra casteels

Andrugless50Top 10%Valideret Konto
Ja tak

De skriver selv “ Dvs. vi holder os til udgangspunktet, med mindre der er klart bevis for at omstøde.”

De gav assisten til at starte med.

Der er intet klart bevis her for den bliver snittet og assisten stå stående hos alle andre. Det er til grin.

Kan vi lige få en administrator fra holdet.dk på banen?

Alle steder står Casteels noteret for den assist.

Ret skal være ret.

Og nej den rammer ikke rumæner.

Klar assist til Casteels.

Stadig officielt en assist til Casteels ifølge UEFA - så hvis de ikke giver Casteels den assist så er det til grin ja.

De har tjent deres penge på guldhold, så nu begynder de at sabotere som altid. Hvis i vidste hvad jeg har af vanvittige ting fra swush de sidste 5 år🤢

Jeg har modtaget en besked fra en fra holdet.dk og de giver minsandten ikke assisten til Casteels ved at henvise til denne hjemmeside: https://optaplayerstats.s-tatsperform.com/en_GB/socc-er/uefa-european-champions-hip-2024-germany/4lp7vq583-c95jwjhaohqbl9g4/match/bel-gium-vs-romania/ebzk98rq4e-rcmi2jqgrb97k0k/opta-point-s

Lige meget med UEFA som er officiel arrangør af turnering. SWUSH gør sig selv til grin igen. De udnytter deres monopol og ødelægger det fair i et spil som indeholder penge præmier. Vildt man kan slippe afsted med det.

De skriver i mailens fulde svar:

"Hej,

Tak for din mail.

Opta, som vi verificerer assists op imod, har ikke givet assist til Casteels (se evt.: https://optaplayerstats.s-tatsperform.com/en_GB/socc-er/uefa-european-champions-hip-2024-germany/4lp7vq583-c95jwjhaohqbl9g4/match/bel-gium-vs-romania/ebzk98rq4e-rcmi2jqgrb97k0k/opta-point-s)
Grunden til den ikke er givet af Opta, kan være et rumænsk hovedet som rammer den på vejen til Kevin De Bruyne.

Vi vil helst bruge de officielle kampfakta, men erfaringsmæssigt har UEFA været meget ukonsistente i deres tildeling af assists og bl.a. til tider givet assist ved riposter og selvmål. Derfor verificerer vi assists op imod Opta, da det er vores erfaring, at de meget ensartet overholder deres assist-definition. Opta er bl.a. også den dataleverandør, som de fleste bettingsites benytter."

Til at brække sig over..

Jeg vil sgu have pengene tilbage

Tror den er god nok. Det ligner den bliver ramt af et rumænsk hoved på vejen. Man kan se i slow, at bolden ændrer en lille smule retning.

The final touch from a teammate, which leads to the recipient of the ball scoring a Goal. If the assist is deflected by an opposition player, it must be deemed as travelling to the goalscorer irrespective of the deflection. In the event of an Own Goal, Direct Free Kick Goal and Direct Corner Goal, a Goal Assist will not be awarded. This same rule applies to penalties unless the penalty taker chooses to pass the ball for another player to score. Also see ‘Fantasy Assist.’

Her er teksten fra Opta. Så går de jo imod deres egen præmis vedrørende assist. Selv hvis den bold ikke “snittes” som dem der ikke har Casteels mener, ja så gør det absolut ingen forskel. Det er på grænsen til korrupt. Vil vædde med at 0 fra swush har Casteels

Det må da være en eller anden form for autis der sidder og styre assits, i hvilken verden kan man få den her til ikke at være en assist

Ved nu ikke om det har så meget med en autist at gøre. En autist vil med garanti følge reglerne, og ikke lave en åbenlys fejl. Det her lugter mere af snyd blandt medarbejdere der selv har et hold

Vigtig indskydelse.

Går man ind på opta’s side nu, så står at Belgien - Rumænien stadig er igangværende og at der er spillet 67 minutter, og den står 1-0.??????????

Såååååå det kan være at holdet.dk lige skal tjekke imorgen igen hvis opta har tænkt sig at opdatere deres side og vågne lidt op og være med i realtime.

holdet.dk (kære administrator) håber i læser med.
Ret skal være ret.

Der er assist til Casteels.

Vi er flere der har været i kontant med folk fra holdet.dk
De er meget stædige, og erkender ikke deres fejl. Det hjælper heller ikke at OPTA selv har lavet en fejl.

Sikkert ja Nuno Mendes fik også frataget en assist, dog lidt mere forståeligt da der var berøring inden, men UEFA har givet den så ved ikke

Skandale af holdet hvis ikke giver assist

PS 430024.215Top 1%PræmievinderPræmievinderPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Præmievinder
4 plads Vuelta 2019

OPTA har givet assisten nu

Skriger til himlen. Skal rettes. Tak

Snuri0Valideret Konto
Mmmh, wackawackaeyey

Det ser da ikke ud til at Opta har givet ham assist, desværre

Opta har ingen ass til Casteels ligesom de heller ikke har en ass til Saka i kampen Engl-Serbien . Det er lidt noget biks . Man har ikke Uefas målscore og ass , men man har så kampens spiller fra Uefa .

stig markvardsen3.635Top 10%PræmievinderTop 10%Valideret KontoTop 10%Top 1%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Sol Campbell: "I always dreamed of winning the league at White Hart Lane. So I left and joined Arsenal."

Klar assist

Det er helt vildt så uprofessionelt medarbejderne på holdet.dk agerer. De går igennem ild og vand for at få fjernet den assist. Så ender de endda med at bruge OPTA som endda selv har lavet en fejl. Jeg kan kun anbefale at smide en besked til en medarbejder. Det skal dog siges, at de har travlt med at spille den af på hinanden efter de er lykkedes med et af spillets største fupnumre.

Prøv at få lidt ilt til hjernen og så forklar hvad det er for en fejl OPTA har lavet så kunne det være nogen tog dig alvorligt og kiggede på det

Bennedbæk228.590SølvbægerPræmievinderPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Slut med Serie A og Bundesliga herfra

Jeg kan ikke se hvad incitamentet for holdet.dk skulle være for at fjerne point uberettiget. Enten er det en fejl ellers retter de sig blot efter, hvor de har deres data fra. Og det er de vel i deres gode ret til?
Jeg har selv Casteels på mit hold, men benyt nu energien på at optimere holdet til resten af turneringen.
Hvis holdet.dk finder det som en fejl, så skal det nok blive rettet.

Godt EM derude og kom så Danmark!

Er folk blinde?

Ret tydeligt at bolden får en afretning af en rumænsk spiller inden KDB scorer.

p.s. Jeg har Casteels på 2 hold :-(

Opta burde i øvrigt følges 100% - akkurat som Oddset/Danske Spil og andre bookmakere gør det.

SODAN113.940Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%Top 10%Præmievinder
Brøndby IF klubben over alle Vi vil rejse os hvis vi sku' falde

Hej alle sammen

Tak for jeres beskeder ang. assist til Casteels.

Vi er helt med på, at det er frustrerende at “miste” en assist - og så endda til ens målmand, men bolden bliver ramt af en rumæner og han får derfor ikke assist til 2-0 målet.

I live opdateringen af kampen blev assisten tildelt, men ved verificering af kampen så er den fjernet, da OPTA, som vi verificerer assist op imod, ikke har tildelt den.

Opta, som vi verificerer assists op imod, har ikke givet assist til Casteels (se evt.: https://optaplayerstats.s-tatsperform.com/en_GB/socc-er/uefa-european-champions-hip-2024-germany/4lp7vq583-c95jwjhaohqbl9g4/match/bel-gium-vs-romania/ebzk98rq4e-rcmi2jqgrb97k0k/opta-point-s)

Grunden til at den ikke er givet af Opta går vi ud fra er at et rumænsk hoved rammer den på vejen til Kevin De Bruyne.

Vi vil helst bruge de officielle kampfakta, men erfaringsmæssigt har UEFA været meget inkonsistente i deres tildeling af assists og bl.a. til tider givet assist ved riposter og selvmål. Derfor verificerer vi assists op imod Opta, da det er vores erfaring, at de meget ensartet overholder deres assist-definition.

Vi havde en lignende situation i runde 1, hvor Saka ifl. UEFA laver en assist, men i det tilfælde bliver bolden ramt af en modstander - og derfor gav OPTA heller ikke assist på den - og det gjorde vi heller ikke.

Ligeledes gav UEFA en assist til Mbappe i runde 1 kampen mod Østrig, som var et selvmål. Assist som er en målgivende aflevering giver vi ikke ved selvmål - og derfor vælger vi at se bort fra UEFA og følge Opta.

Mvh Jens - Holdet.dk

Kunne det tænke at i kunne tydeliggøre at vi har tilmeldt os Opta manager?

Hvad er logikken i at i har et manager spil til EM og vælger ikke at bruge arrangøreren og de officielle kampfakta? I tildeler en bonus på kampens spiller som er tildelt af UEFA. Hvor er konsistensen i dette? Så fordi at I ikke synes at der skal gives assist ved riposter og selvmål så vælger i at bruge en anden assist og mål leverandør og ikke fortælle os brugere om det?

Af nysgerrighed kunne jeg godt tænke mig at vide hvis man spiller PRL, La liga, Bundesliga og CHL manager om Opta også trumfer de officielle kampfakta i dette henseende?

Som det er skrevet tidligere i tråden følger Opta jo ikke engang deres egen definition på en assist når de vælger ikke at tildele den til Casteels :D

Ærgerligt igen igen igen at blive skuffet over at i ikke formår at skabe gennemsigtighed, at være konsistente og at skabe et objektivt managerspil men at det er jer selv der bestemmer hvem og hvad i følger.

  1. 31 hvis du læste mine beskeder ville du jo vide det.

Her er teksten fra OPTA vedrørende assisttildeling:

“The final touch from a teammate, which leads to the recipient of the ball scoring a Goal. If the assist is deflected by an opposition player, it must be deemed as travelling to the goalscorer irrespective of the deflection”

Det vil altså sige at holdet uden grund har hentet data fra en 3part. Denne 3part har “glemt” at give Casteels assisten. Facts er at holdet.dk har brugt tid og energi på at opsøge OPTA stats i en situation, hvor der slet ikke har været grund til det. Det lugter langt væk af snyd, og det værste er sgu, at de ikke vil indrømme fejlen.

Bolden rammer en rumæner. Det kan der ikke være så meget tvivl om. Problemet er OPTAs assistdefinition: "it must be deemed as travelling to the goalscorer irrespective of the deflection”. Dvs. at man vurderer, at bolden KUN kommer til Kevin De Bruyne grundet rumænerens berøring, og at den ikke havde retning mod De Bruyne før berøringen. Det er mildest talt en tvivlsom beslutning.

Der er kun én ting at gøre. Og det er at stoppe med at lægge penge i holdet.dks foretagende. Produktet bliver dyrere og dårligere med årene og gennemsigtigheden for den almene manager er også elendig.

Til folk der siger at alle betting sites bruger Opta - så er der flere bettingsites også der har givet assisten til Casteels.

Det er til grin og forargerligt at holdet.dk's redaktion selv kan vælge og vrage i hvem de vil følge i forhold til assist og mål. Det giver nul gennemsigtighed og giver ingen logisk mening at ikke gå ud fra officielle kampfakta og så fjerne al af sin egen subjektivitet om hvad som er assist og ikke er. Spillet er baseret på en UEFA turnering og derfor må det være dem der får lov at definere hvad en assist er eller ikke er i deres turnering som manager spillet er baseret på. Det er vanvittigt at swush bliver ved med at lave sådanne idiotiske fejl og arrogante og totalitære beslutninger.

Igen igen igen igen

Hvis man kigger i reglerne for spillet, står der følgende:

Bemærk at der ikke gives assist til alle mål. Dette gælder f.eks. ved selvmål, straffespark, riposter eller hvis bolden tydeligt rammer/rører en modspiller inden den målscorende afslutning.

Og det er vel tydeligt, at bolden rammer en modspiller undervejs, så den manglende assist kan ikke undre os, der har spillet herinde siden ruder konge var knægt.

Det giver forøvrigt også god mening, at reglerne er sådan, da man aldrig kommer i tvivl, om der er assist eller ej, da der ikke skal laves subjektive vurderinger af eventuelle berøringer, og om de eventuelle berøringer ændrer boldens bane af en sådan karakter, at assisten ikke skal gives.

Don K17.400Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%PræmievinderPræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 1%Top 10%
Kom nu med det anfører hattrick

Det har alle dage været sådan, at hvis en bold har kontakt med en modspiller gives der ikke assist på holdet dk

Så tag det nu lige roligt. Det er ikke noget nyt, og alle kæmper på lige vilkår..

MartinHJ3.450Top 10%Top 10%PræmievinderValideret KontoPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Er der mere sovs?

De valgte at give point for assisten først. Derfor skal der en åbenlys fejl til før den ændres. Det skriver holdet selv. Det kan godt være den er klar og tydelig for jer, men ikke for resten.

Derudover har de valgt at hente data ind fra OPTA. OPTA har en fejl i deres rapport. De mangler assisten, som ellers bør gives ud fra deres regler for assist. Der er 2 ud af 100.000.000.000 der ikke har givet den assist. Holdet og OPTA. Det er ikke godt nok.

Men vil du anerkende at den rammer en modspiller på vejen?

Kan du anerkende at swush har lavet en fejl?

Du bliver ved med at skrive at de lige pludselig har valgt at hente data ind fra Opta som om at det kun lige er i dette ene tilfælde.

Bennedbæk228.590SølvbægerPræmievinderPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Slut med Serie A og Bundesliga herfra

Swush regelsæt vedr assists siger ingen assist hvis bolden rammer en modstander på vejen til målscoreren. Er dette regelsæt fulgt?