Forum

Jeg har oprettet en miniliga på arbejde, til stor glæde for mange, jeg har blot betalt for guld, for at kunne oprette en miniliga. I vores liga har flere brugere fået guld medlemsskab og andre basis. da der er mulighed for uendelige udskiftninger for guldhold, er dette unægtelig en kæmpefordel, hvorfor har alle ikke fået samme 'muligheder' i den samme liga?


Hvert hold der tilmeldes spillet generelt betaler selvhændigt for hvilke muligheder for udskiftninger og evt. deltagelse i præmiepuljen man ønsker.

Gratis hold kun 3 udskiftninger - der kan vist sidenhen købes flere udskiftninger mod enkelt beløb - ingen deltagelse i præmiepuljen.

Guldhold - Fri udskiftning i spillet - ingen deltagelse i præmiepuljen.

Guldhold+ - Fri udskiftning i spillet - deltagelse i præmiepuljen

Måske du sågar også kan uppe status fra gratis hold til guldhold og have evig udskiftninger, men du kan ikke uppe til guld+ fordi dit gratis hold eller guldhold klarede sig godt og man pludselig ønsker at deltage i præmiepuljen.

JustInHome8.275Top 10%SølvbægerTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Præmievinder
ikke noget

Du svarer jo selv på spørgsmålet:
Nogle af managerne i din miniliga har betalt for et guldhold, og de har naturligvis bedre muligheder end dem der blot har valgt at stille med et basishold..

Thomas Adamsen141.330Top 10%Top 10%PræmievinderGuldbægerTop 1%PræmievinderPræmievinderPræmievinderSølvbægerPræmievinderSølvbægerTop 10%
Rest in Peace, Chris Anker