Forum

Det er vist en ommer ;-)


Nej den er god nok

8. Reddet/Brændt straffe
Reddet straffe gives til spilleren som er målmand i straffesparkssituationen (* hvis det skulle være en "markspiller" som står på mål, får han altså stadig vækst for "Reddet straffe"). Ved straffespark bliver der enten scoret eller reddet/brændt. Vækst for reddet/brændt straffe gives uanset årsagen til at der ikke blev scoret (f.eks. stolpeskud, skud forbi mål, regulær redning osv.).

Bennedbæk226.250Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Kom så Danmark

Det er en totalt åndssvag regel. Målmanden skal ikke lukrere på en dårlig skytte. Schmeichel kaster sig ovenikøbet til den forkerte side

Ja, man kan blive belønnet på en lidt billig baggrund med denne regel. Holdet.dk har dog nok vurderet, at der er for meget administration i at skulle vurdere, hvorfor der ikke blev scoret på straffet. I visse situationer kan man også argumentere for, at der er målmandens fortjeneste, at markspilleren skyder ved siden af, da målmanden har psyket spilleren inden sparket og dermed har haft indflydelse på det dårlige spark. Schmeichel sagde jo fx “Do not miss” til Cueva, hvorefter han hamrede bolden ud af stadion.

Nunis > Administration? Hvis målmanden har kontakt med bolden er det en redning, hvis ikke er det en afbrænder. Det virker rimelig ligetil.

Selvfølgelig er det da en redning. Man kan godt høre folk ikke selv spiller fodbold herinde.

jt0015995Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%
Satser for meget på holdet.dk - Fedtspiller fra 2015

Jeg tror han havde scoret på det tomme mål, hvis Schmeichel ikke havde stået der.

Pointe: det er selvfølgelig ALTID målmandens fortjeneste når der brændes. Der foregår et sindssygt psykologisk spil i løbet af de 60 sekunder det tager for skytten at vænne sig til tanken om at han måske brænder, lægge bolden tilrette, høre på tilskuernes lort, se målmanden gøre sig bred og nidstirre ham med et blik der siger, jeg æder dig råt, og presset er næsten altid størst på straffeskytten, fordi det forventes at han scorer. Præstationsangst viser sig i sin yderste konsekvens hos en straffeskytte under en VM slutrunde. For han har brændt før, og han ved det.

Svarene taler for sig selv. I rest my case. Og anbefaler Win Wenders 2. film, Målmandens angst ved straffesparket.

Er ALTID målmandens hvis der brændes på straffe. Altid. Er hans bastion og ligegyldigt om han psyker skytten eller blot piller skuddet, ER det ALTID en "redning".

Glad for det også bekræftes og belønnes, i de officielle statistikker!!

Er da godt nok også tærsket langhalm på dette.......

PS 430023.755PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 1%
4 plads Vuelta 2019