Forum

Er det ikke på sin plads at tildele Zhirkov bonus som forsvarsspiller, eftersom han spillede kampen på venstre back?


På holdet står han som midtbane, derfor ingen bonus!

Ja, han er midtbane spiller, men kampen er spillet i forsvaret. Han havde vel givet (færre) point som midtbanespiller i tilfælde af scoring?

Hvorfor har du så valgt ham?
Du kunne jo se opstillingen inden kampstart

Swush har sat ham som midtbanespiller og derfor får han point som værende midtbane spiller.

Bennedbæk226.200Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Kom så Danmark

Valgte ham, da han er en meget sandsynlig starter.

Du har ret i at det var muligt at se startopstillingen inden kampstart. Det fremgår til gengæld ikke nogen steder, at en spiller ikke bliver pointgivet i forhold til hans placering i kampen.

Da en hel del spillere jo kan bruges på flere pladser, er der vel ikke nogen grund til at Swush skal låse en spiller fast til en position. Det burde være relativt nemt blot at pointgive efter det faktiske, i stedet for at lave en "sorteper" ud af en spiller. Havde jeg været heldig at han scorede, ville han jo også have givet færre point her, på trods af det jo så reelt var et mål af en forsvarsspiller.

Du skulle måske sætte dig ind i spillet inden du sætter dit hold - spillere er fastsat inden spillet og pointgives derud fra.

Willian fra Brasilien er midtbane selvom han formentlig spiller højre angriber

Det er bla. dét der gør spillet lidt sjovere. Zhirkov er netop sådan én man bør undgå, da han i virkeligheden spiller væsentligt længere tilbage på banen end hans position herinde antyder :)

Askemayn22.435Top 10%Top 10%Top 10%Top 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%
Le Tour <3

Det kunne være fedt hvis de blev tildelt point efter hvilken position de spillede... De ville da give anledning til en par diskussioner. Hedder opstillingen 3-5-2 eller 5-3-2... 4-5-1 eller 4-3-3... Så skulle Peo styre det hele og give point efter hvad han lige havde lyst til den dag...

Og hvad med forsvarspilleren som bliver smidt op i angrebet de sidste 8 min for at hente en sejr.. Hvis han scorer, er han så angriber eller forsvarspiller..

Eller en midtbanespiller som bliver smidt ned på backen i pausen.. Kampen ender 0-0.. Skal han så have halv point for clean sheet..

Overskueligheden ville være komplet...

Alternativet med Uffe i spidsen ville være stolt...

Forlan, tror du læser noget ind i det som ikke er. Zhirkov er opgivet som back inden kampens start, så er det vel fair nok at betragte ham som forsvarsspiller? Altså fuldtid på pladsen, mere end de 60 minutter spillets regler definerer som min. for at opnå clean sheet bonus. Det udelukker så også dit tænkte scenarie med en rokade i pausen.

Synes derudover bestemt at den eller de defensive spillere som i kampens slutning rykkes frem, stadig er at betragte som defensiv spillere. Det er ikke mange minutter man oplever det pr kamp, dermed langt færre minutter til at score på den baggrund.

Jeg bliver nødt til at give Forlan ret.

Det er en del af charmen ved spillet. Finde spillere der er sat som forsvarsspillere i spillet, men i virkeligheden spiller på midtbanen. Det samme med midtbanespillere i spillet, der er angribere i virkeligheden.

Dit scenarie ville gøre, at det ville blive uoverskueligt, samtidig med, at det ville give en urimelig arbejdsmængde i forhold til 'plads-registreringer'.

Og ja, det har altid været sådan, at der tages udgangspunkt i spillet - hvilket jeg er helt tilfreds med.

MValentin201.800Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Præmievinder
Hvem ønsker sig ikke et minicruise til Oslo i lavsæsonen?

Han er opført som midtbane i spillet, det er det der gives point på baggrund af. Hvor han så spiller i virkeligheden er ligegyldigt. Sådan er alle managerspil i verden bygget op. Fidusen er at finde de forsvarer der spiller oop for at score cs bonus samtidig med større chance for at score og assistere. Eksempelvis på disse er feks meunier og trippier.

Der er dog en undtagelse alligevel i denne diskussion, men ved ikke om man nogen sinde har været udsat for det. Hvis det er en markspiller, der er kommet på mål, ved et straffespark, og det bliver brændt, får markspilleren 100.000 kr. bonus for det.

8. Reddet/Brændt straffe
Reddet straffe gives til spilleren som er målmand i straffesparkssituationen (* hvis det skulle være en "markspiller" som står på mål, får han altså stadig vækst for "Reddet straffe"). Ved straffespark bliver der enten scoret eller reddet/brændt. Vækst for reddet/brændt straffe gives uanset årsagen til at der ikke blev scoret (f.eks. stolpeskud, skud forbi mål, regulær redning osv.).

UniqueZky15.875Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Erfaringen siger man bliver våd her