Forum

Sidste år havde Alaphilippe trøjen på hele 14 etaper, er det muligt at gøre det igen?

Med lidt held kan han vel bevare trøjen de næste 2 uger gennem Pyrenæerne og Massif Central helt til 15. etape der ender på toppen af Grand Colombier, som er uden for kategori. Det er første etape i år, der ender på et stort bjerg, og her må løbet vel eksplodere, og Jumbo og Ineos afgør duellen - og her kan Alaphilippe formentlig ikke følge med længere ☺ Men indtil da vil vel både Jumbo og Ineos være tilfredse med ikke at have trøjen, og ikke skulle styre løbet hver dag, eller?

Derved tjener han en masse points til os der igen har satset på ham.

Er dette et realistisk scenarie???

Maastricht-on-tour3.095Valideret KontoTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%SølvbægerTop 10%Top 10%
Tror på de unge drenge i Giro 2024 !!!

Jeg har ham også , men hvad får han i point hvis man beholder ham de næste mange etaper og han stadig er i gult? Point fra hold,trøje mm.

Alaphilippe får automatisk 60 points hver dag han er i den gule trøje. Altså i Managerspillet uden udskiftninger hver dag.

Plus han vil få mange points hver dag de næste 2 uger hvis min teori holder fast, at han først må afgive trøjen på 15. etape, idet han jo så hver dag vil komme i mål blandt de første 10-20-30 stykker for at undgå at miste trøjen, altså et sted mellem 50 og 100 points hver dag for etapeplacering + de 60 points for trøjen

Maastricht-on-tour3.095Valideret KontoTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%SølvbægerTop 10%Top 10%
Tror på de unge drenge i Giro 2024 !!!