Forum

et par steder står der "Hilly"-stage og jeg har fundet ud af det betyder "kupperet" men hvad er kupperet egentlig ?


Bakket, knoldet, ujævnt.

Synes godt, at man kunne have oprettet en afstemning omkring emnet, men det er vel for sent nu..

Som nævnt tidligere betyder kuperet bakket terræn, ikke at forveksle med kupering der er et helt andet ord, der betyder afskæring af emner.
hvis man forveksler de 2 ord, kunne alle kuperet etaper, ende med at blive flade etaper, ved ren misforståelse, så hold dem lige adskilt ikk..

Tænker det må være hvis der er nogen der har stjålet etapen, eller prøver at snyde sig til at vinde. Det kunne ligne de franskmænd.

Sibura2210Top 10%Top 10%
For hyggens skyld

Hvis en kuperet etape kuperes kan den som RJJ anfører ende med at blive helt flad, netop fordi den kuperede del kuperes. At den så også kan kuppes er noget helt andet.

Thomas Adamsen141.305Top 10%Top 10%PræmievinderGuldbægerTop 1%PræmievinderPræmievinderPræmievinderSølvbægerPræmievinderSølvbægerTop 10%
Rest in Peace, Chris Anker

Så der kan forekomme landevejsrøvere i det bakkede terræn, der vil afskære emner, til det flade stykke terræn må konklusionen være...

Helt ærligt, så mener jeg nu stadig ikke, at der findes noget værre end kopierede etaper.. Hvis der er bjergetaper i Giroen, så må Touren lave flade etaper. Vueltaen kommer så udelukkende til at bestå af enkeltstarter, men det er ligemeget, så længe deres værdighed er intakt!

Og som i år, hvor Giroen har haft både kuperede etaper, kuperede etaper udsat for kupering og enkeltstarter, ja så skal Touren og Vueltaen naturligvis aflyses..