Forum

Hvad sker der så i CL cuppen.. ?

Nu hvor antallet af runder er skåret ned fra 13 til 11 ?


Fisk !

Der findes vel næppe nogle her som er deciderede fcm fans... for man skal jo i disse tider passe på ikke at krænke nogen.

Ligeså hypet og omtalt det har været at fcm skulle ud og repræsentere de danske farver i cl, ligeså skuffende stor en begivenhed har det været. Nuvel , næppe nogen som havde forventet mirakler, men at de alligevel er så himmelvidt langt fra at kunne blot tilnærmelsesvis matche feks et Ajax hold er alligevel vanvid. Det giver ingen mening.

Når det så er sagt er det sgu også bare en besynderlig størrelse sådan et FCM hold. Meget kan man sige men dansk er det ikke. Der render et par svenskere rundt og så er resten af holdet negere. Vil vædde på at ikke en taler dansk - og dog, Sisto gør vist, men ellers er det helt sort.

Kan virkelig ikke se mange grunde til at man overhovedet skulle vælge at holde med dem. For mig virker Ajax mere dansk ... vi har trods alt traditioner i den klub med Arnesen, Lerby, Ivan Nielsen (alle fremad amager) osv. - jeg holder med Ajax!

Ged barberet...

RMIR63.395PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

AGF er det eneste danske hold der vil kunne vinde CL

Så skal de vist på jagt efter en keeper først

Bennedbæk226.275Top 10%Top 10%PræmievinderPræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%
Kom så Danmark

@3 - ja, og plus 10 andre spillere!

RMIR63.395PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

Ja bredden kunne godt mangle lidt, de 11 reserver har ikke CL vinder potentiale, medgivet. Det vil blive ordnet i kommende vindue.