Forum

<Slettet>

<Slettet bruger>

Man kan ikke stole på den skadesinformation, der gives på sitet.. det har der allerede været flere eksempler på herinde.. Alt i alt er det også bedre at søge informationen andre steder, da man så slipper for at tømme cache'en - med de uhensigtsmæssigheder det har - for at kunne være sikker på opdaterede skadesoplysninger herinde ;-)

Synes det er en fin og okay service ... og håber på at det kan udvikle sig yderligere så man får endnu mere service og debat og flere emner dig bare handler om support til managerspillene. Lad eksperter udtale sig om næste runde - fortæl om fiduser - foreslå taktik osv.

Det er jo præcis den slags som skaber yderligere opmærksomhed omkring managerspil - og ser vi på de store udenlandske Fantasy sites i USA og England, så er de jo milevidt længere fremme og tilbyder alle tænkelige indslag som handler om ugens runde. Professionelle kommentatorer i flotte studier der drøfter runden, taktikken, skaderne og alt mellem himmel og jord ... At gå imod de nye muligheder og stritte imod udviklingen er som at fastholde at vi stadig har brug for telefonbøger, fastnettelefon osv.

Selvfølgelig er det til syvende og sidst manageren selv der sætter holdet og researcher der hvor det er nødvendigt - men det ER sgu da kun en fordel at der skabes så megen kvalificeret info frem - inkl. at der laves noter om hvem der er skadesudfordret osv.

Ged barberet!

RMIR63.395PræmievinderTop 1%PræmievinderGuldbægerTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Say My Name

Jeg siger ikke, at skadesinformationen ikke kan være en god ting. Skal man have den service, skal man dog kunne forlade sig på, at informationerne ikke er misvisende og/eller kræver en række krumspring for, at man kan være sikker på at kigge på en opdateret version af informationerne.

Det med drøftelser af runden, taktik osv findes jo også allerede - til dels rettet mod spillet på Holdet.dk, men også generelt om runden.. der er glimrende udenlandske podcasts til f.eks. Premier League, Bundesligaen og La Liga.. eller Mediano, hvis det skal være på dansk.

Personligt ville jeg dog “tænde” mere på indlæg/diskussioner (måske i et mindre forum), om hvordan andre managers sætter hold, hvilke værktøjer, man bruger osv.. Excel, lineær programmering, statistiske værktøjer, databaser, kunstig intelligens, egen udviklet optimeringsprogrammel osv osv.

Se det som en fordel, istedet for. Se det som en mulighed, for at din research giver endnu mere pote. Dem der "hopper i skadesfælden", er jo netop dem der ikke gør sin egen research.

De kan jo ikke ikke vide, hvad klubberne og trænerne tænker. Det er jo umuligt for Swush at vide, om Agüero f.eks spiller mod Arsenal i næste runde, da han - fra klubbens side - er meldt ude med en mindre skade, og at man tilser ham hver dag. Klubberne holder jo de informationer ret tæt på kroppen ift deres kommende modstandere også.

MartinHJ3.190PræmievinderValideret KontoPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Er der mere sovs?

Det er ved at være sjovt nu :) Kunne se Adama Traoré have en trend på plus 102, men så kom skades logoet og så endte han i minus. Han endte dog alligevel også i startopstillingen, og havde man researchet lidt, ville man allerede igår vide han skulle spille idag. Det samme med Shevley, Digne og de andre spedalske. Bliv gerne ved med skaderne swush :)

MartinHJ3.190PræmievinderValideret KontoPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Er der mere sovs?

Og Tammy Abraham fra Chelsea var flot dekoreret med et rødt kors hos Swush.

Alle andre sites havde ham så med fra start, men hvem gider checke det?

Han var nok også skadet, siden de kunne spille så ringe.

Tillykke til dem der afholdt sig fra at købe ham grundet det røde kors, fin beslutning.

Jeg tror bare jeg skal holde.mig fra Chelsea efterhånden.. Av av av

MartinHJ3.190PræmievinderValideret KontoPræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%Top 10%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%
Er der mere sovs?