Forum

Fx 26 assists til Østrig i en kamp med stort set kun bagspiller skudmål - kontra idag hvor de fleste hold kun har en 3-5 assists i hele kampen. Mikkel Hansen strøede fx om sig med ægte, gyldne assists hele kampen men får kun 2 for kampen imod Island !?

Det er en skandale at der gives points for det, når resultatet slet ikke afspejler virkeligheden. Det er mange points forskel - og vi er en del, som konkurrerer seriøst med dette som platform. det vægter ovenikøbet tungere end tidligere med hele 16k pr stk plus bonus på 50k ved 5 stks. Ved de tidligere slutrunder syntes jeg ikke, at det var så skævt som det er i år!?

Er der en mulig løsning på vej eller skal vi fortsætte fortvivlelsen omkring pointsystemet?


Altså nu er det jo ikke swush/holdet.dk der bestemmer hvor mange assist spillerne bliver noteret for.

Pointene bliver givet ud fra EHF's officielle resultatlister. Danmarks pulje og kamp-rapporterne kan du bl.a. se her:

https://men2020.ehf-euro.-com/schedule-results/final--tournament/preliminary-ro-und/group-e/

Men jeg tror alle er enige i, at assists er en skandale i håndbold. Og ja, Mikkel lavede minimum 8-9 stykker.

Askemayn22.445Top 10%Top 10%Top 10%Top 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 1%Top 1%Top 10%Top 10%Top 10%
Le Tour <3

Det er det samme problem år efter år. Ex noterer de heller ikke et brændt straffe til Smidt fra Schweitz og swush stoler blindt på EHF s liste uagtet hvor fejlagtig den så er. Man skal jo nærmest spekulere i det som aktiv drømmeholds spiller. Er også tilhænger af at man dropper assisterne når de er så skæve

Det er som skrevet ovenover ikke holdet.dk der bestemmer assists. Men jeg er helt enig i at assists i håndbold er som vinden blæser..

Og ja der er sgu en del fejl i de point opdateringer. Eksempelvis har de noteret V. Kristjason for at have scoret i kampen mod Danmark. Det gjorde han ikke. Til gengæld scorede Smarason for Island, han er IKKE noteret for at have scoret.
(Kilde: officiel matchrapport)

Det er sgu amatør agtigt.

Lppower 18.500Top 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%Top 10%PræmievinderTop 10%PræmievinderTop 10%
#ForChris

Det er helt håbløst med de assister. 12 assister sammenlagt i DK's kamp mod 44 asssister i Østrigs første kampe, hvor der var 3 mål mindre!?
Derudover havde Hollands keeper B. Ravensbergen også en redning på straffe i går, som ikke er noteret i EHF's rapport. Denne kamp er dog ikke blevet opdateret herinde endnu

Jeg ved godt hvor Swush får deres data fra. Det er Swush, som giver points for detaljer i spillet, som arrangørerne i år slet ikke magter at opdatere korrekt. Det er en mærkelig udvikling, at det bliver ringere på trods af teknologisk fremskridt.

Spillet ville ikke blive dårligere af at droppe points for disse detaljer i spillet (særligt assists), sålænge der ikke er bedre styr på dem. Her tænker jeg især på den store assist bonus ved 5 assists, som vægter alt for højt, når der nu er tale om lotto.

Derfor burde man enten fjerne assists eller skrue ned for vægtningen af dem.

Enig - helt grotesk i år

Rasmus Lauge ingen assister? Mindes han havde en bagom ryggen til Mølgaard til sidst og man kunne blive ved. Mikkel bliver også snydt for en håndfuld.

Umiddelbart virker det som om Bilyk er noteret for 9 scoringer selvom han scorede 10...

Helt sort, at han kun får een assist.....Det bør kunne rettes, da han minimum lavede 5 assists gennem de blot 30 minutter jeg så kampen....Det er en ommer, og det har jo også stor betydning for de, som har ham som anfører!!!!

Du finder ikke spil på assists hos bookmakerne fordi der er tale om meget løse og subjektive vurderinger, som blæser fuldkommen med vinden. Derfor må vi tage det, som det nu er, i denne konkurrence. Desværre. Swush kan ikke gå ind i det, da de i så fald, ikke kan bestille andet.

Det de kan gøre er at overveje at droppe det til næste gang (som bliver til OL) i deres pointsystem. Så slipper vi for denne evige debat, frustration og diskussion.

Der hersker ingen tvivl om, hvem der fx har scoret mål, så dette bør der derimod være 100% styr på.

Brændte kontraangreb og redninger er anden pointgivende situation, som der heller aldrig er styr på.

Ja helt enig med Tony. Drop assisterne til næste håndbold spil. Det bliver simpelthen for random og en dårlig kundeoplevelse.

VI er enige om, at der er masser af fejl i kamprapporterne og assisterne ikke altid stemmer overens med virkeligheden. Når det så er sagt, så synes jeg stadig at mange er jer er af den holdning og tro at en assist udelukkende er sidste hånd på bolden og det er det altså ikke. Østrig spiller med rigtig mange kryds og det gør at bagspillerne ofte spiller hinanden helt fri til scoring = assist. Mikkel Hansen strøede altså ikke om sig med assister igår, omend han lavede mere end 2 og Palmarsson strøede heller ikke om sig med assister, hvor flere vil have til at have lavet 6-8 stykker i kampen. Det gjorde han altså ikke.

Assister har altid været et issue ved de her slutrunder, og det er værre end normalt. Begynder man at tage assist, brændt kontra og alle de ekstra ting væk, bliver det godt nok et kedeligt spil. Vi bliver alligevel alle ramt på den ene eller anden måde, og så må man tage som en del af charmen eller lade værd.

Palmarsson har 3 streg indspil til mål og et begået straffe imod, det plejer at give assists.
@12 At sige backkryds giver assist er godt nok en misforståelse af håndbold spillet og det som observatøren/loggeren er sat ind i.

Det store problem er at når f.eks. DK skifter 2-3 mand i forsvar angreb så skal han logge alle de ind/udskiftninger i forhold til spilletid og så kan man åbenbart blive så stresset at man giver Landin en redning i stedet for Jannik Green. Derfor endnu engang må man stille spørgsmålstegn ved om SWUSH ikke har resurseorne til at gennem tjekke de basale stats de leverer deres produkt på. Assist og kontra er skøn, men det er mål og redninger fandme ikke.

FrederikGuldbaek4.685Top 10%Top 10%PræmievinderTop 1%PræmievinderTop 1%Top 10%Top 10%PræmievinderTop 10%Top 1%Top 10%
RMIR er ikke "ekspert"